Lemanse
React-kurssit, valmennus ja konsultointi
lemanse-react-training.jpg

React.js-perusteet –kurssi, 2 päivää

Nollasta sataan
parissa päivässä

 

React.js-perusteet

Tämä on kaksipäiväinen peruskurssi, jolla opetuksen etenemistahti on rauhallinen.

Mikä on React.js? Tältä kahden päivän kurssilta saat täydellisen vastauksen kysymykseen ja paljon muuta. Sanottakoon lyhyesti, että React.js on yksi suosituimmista frontend-kehityksessä käytetyistä työkaluista, jota ei tarvitse vaihtaa vielä vuosienkaan päästä.

Mitä opin kurssilla? Opit kaiken sen, mitä React-projektin aloittaminen puhtaalta pöydältä vaatii projektin julkaisemiseen ja ylläpitoon asti. Komponenttien kirjoittamisen ohessa tuorein JavaScript-syntaksi tulee tutuksi samoin kuin laajan kehittäjäyhteisön tuottamien moduulien hyödyntäminen omassa projektissa.

Helposti lähestyttävien harjoitusten avulla opit, miten React toimii ja miksi se on parempi kuin moni muu ratkaisu. Harjoituksissa kirjoittamasi koodit jäävät sinulle talteen myöhempää käyttöä varten. Lisäksi saat mukaasi huolella laaditun kattavan suomenkielisen materiaalipaketin jatko-opiskelun tueksi.

Kurssin jälkeen pystyt toimimaan osana React-projektia tai vaikkapa aloittamaan sellaisen itse. Ymmärrät tärkeimmät konseptit ja osaat soveltaa niitä oikeissa paikoissa sekä välttää yleisimmät sudenkuopat.

Lisäksi kurssin jälkeen kuin huomaamatta olet ylittänyt Reactiin liitetyn ajoittain korkean oppimiskynnyksen. Onnittelut!

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Kurssi on suunniteltu tekijöille, jotka haluavat Reactin päivittäiseen työkalupakkiinsa: graafikot, designerit, suunnittelijat, ohjelmoijat, devaajat, koodarit, arkkitehdit...

Kurssilla edetään rauhalliseen tahtiin ja selitetään asiat perinpohjaisesti. Muistiinpanojen tekeminen on suositeltavaa!

Mitä pitää osata ennen kurssia? Harjoitusten tekeminen edellyttää, että HTML ja JavaScript eivät ole sinulle outoja ja hallitset vähintään perusteet. Mukaan saa tulla myös matkustajan paikalle, jos koet oppivasi paremmin katselemalla ja kuuntelemalla tai koodaamisesta on kulunut jo tovi.

Entä mitä tarvitsen kurssille mukaan? Kurssille tarvitset mukaasi oman kannettavan tietokoneen, johon hyvissä ajoin ennen kurssia asennat kurssilla käytettävän virtuaalikoneen. Ohjeet sekä tarkemmat speksit saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki, jolla on vuosien kokemus Reactin kouluttamisesta sekä React-projektien vetämisestä. Voit olla varma, että kysymyksiisi vastataan parhaalla mahdollisella tiedolla ja taidolla. Palautteissa annetaan jatkuvasti kiitosta Jukan esiintymistaidoista ja opetuksen laadukkaasta sisällöstä.

Seuraavat kurssit TAMPEREELLA

Kurssin hinta on 1490 € + alv / hlö. Kurssi kestää kaksi päivää. Tämä kurssi myös yrityskohtaisesti, ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin kuulet ensimmäisten joukossa milloin kurssin seuraava toteutus on!

Katso myös kaksipäiväinen React.js & Redux -kurssi, joka soveltuu Reactiin jo tutustuneille tai nopeille oppijoille, ja tarjoaa samassa ajassa enemmän sisältöä nopeampaan tahtiin.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin saat ensimmäisten joukossa tietää seuraavasta toteutuksesta!

Voit kertoa tarkemmin koulutustarpeestasi. Mikäli olet suunnittelemassa kurssia yrityksellesi, mainitse myös mahdollinen osallistujamäärä.