Lemanse
React-kurssit, valmennus ja konsultointi
lemanse-react-training.jpg

React-pikakurssi frontend-koodareille

Kaikkein oleellisin Reactista

 

Yhden päivän React-pikakurssi

Nopeatempoisella kurssilla React otetaan haltuun tehokkaiden harjoitusten avulla. Kurssi soveltuu pituutensa vuoksi aikaisemmin frontend-kehitystä tehneille. Kurssilta saat mukaasi huolella laatimamme kattavan suomenkielisen materiaalipaketin muistinvirkistämistä varten.

Kurssilla käytetään aina työkalujen ja kirjastojen tuoreimpia versioita. Lisäksi saat käyttöösi React-sovelluskehitykseen rakentamamme Linux-virtuaalikoneen, jota voit käyttää myös myöhemmin työssäsi. Vaihtoehtoisesti voit asentaa tarvittavat ohjelmistot suoraan omalle koneellesi.

Liity sinäkin satojen tyytyväisten React-kurssilaisten joukkoon!

Tällä kurssilla koodataan. Ja paljon.

 
 
 

Mikä ihmeen React?

React on JavaScript-kirjasto käyttöliittymäsovellusten rakentamiseen. Reactilla luotavat komponentit jakavat sovelluksen pienempiin, helpommin hallittaviin osiin, jolloin myös sovelluksen kehitys ja testaus yksinkertaistuvat. React-komponentit kirjoitetaan JSX-syntaksilla, joka yhdistelee HTML- ja SVG-merkkausta sekä JavaScriptiä.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi soveltuu web-kehittäjille, arkkitehdeille ja muille koodaustaitoisille. Kurssilla pärjäämiseen tarvitset kokemusta frontend-kehittämisestä esim. Angular, Ember, Vue, Backbone.js tai vastaava sekä perustaidot JavaScriptin, HTML:n ja CSS:n tuottamiseen. 

Kurssin sisältö

Aamupäivän aikana perehdymme Reactin perusteisiin ja opettelemme tuottamaan komponentteja JSX-syntaksilla. Koko kurssin ajan käytämme ECMAScript 2015 (ES6) -standardin mukaista syntaksia. Saat siis samalla päivitettyä JavaScript-osaamisesi, jos uusi syntaksi ei ole vielä tullut tutuksi.

Iltapäivällä käsittelemme React Router ja Redux -kirjastoja. Redux on Flux-arkkitehtuuria mukaileva kirjasto sovelluksen tilan hallintaan. Teemme paljon harjoituksia Reduxiin liittyen, jotta sen käyttö ja käyttötarkoitus tulevat varmasti tutuksi.

Viimeisenä perehdymme React Native-sovelluskehykseen ja sovellamme päivän aikana opittua React-tietoutta natiivisovellusten kehittämiseen iOS- ja Android-alustoille.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii DI Jukka Tupamäki. Jukka on työskennellyt Reactin parissa jo vuodesta 2013 lähtien toteuttaen useita sekä web- että mobiilisovelluksia Reactilla. Jukan vetämänä niin isommat kuin pienemmätkin koulutukset ovat aina rentoja tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit.

Twitter: https://twitter.com/tukkajukka
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jukkatupamaki/

käytettävät ohjelmistot

Kurssin aikana koodataan paljon itse, joten varaathan mukaasi oman tietokoneen varustettuna tuoreella Windows, macOS tai Ubuntu -käyttöjärjestelmällä.

Saat käyttöösi React-sovelluskehitykseen rakentamamme Linux-virtuaalikoneen, jota voit käyttää myös myöhemmin työssäsi. Vaihtoehtoisesti voit asentaa tarvittavat ohjelmistot suoraan omalle koneellesi. Tarkemmat ohjeet asennettavista ohjelmista saat kurssin tilaamisen tai ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin tilaaminen yrityksellesi

Yrityskohtaiset kurssit hinnoitellaan osallistujamäärän ja sisällön räätälöintitarpeen perusteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksellesi!

Kurssi voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai muussa opetuskäyttöön soveltuvassa paikassa missä tahansa Suomessa. Tilavaatimuksina on riittävän kokoinen tila ja nykyaikainen esityskalusto. Kaikki osallistujat tarvitsevat kehityskäyttöön soveltuvan tietokoneen käyttöönsä. Ohjeet tarvittavien ohjelmistojen asentamiseen välitetään tilauksen yhteydessä.

React-Kurssista sanottua

 • ”Erittäin hyvää, että asiat käytiin läpi konkreettisina koodiesimerkkeinä. Etenemistahti oli nopea, mutta se piti asiat mielenkiintoisina.”

 • ”Opettaja oli asiantunteva ja vastasi selkeästi kysymyksiin.”

 • “Kurssi vastasi odotuksiani ja oli sitä mitä pitikin.”

 • “Kattava katsaus mitä React on ja miten sitä pystyy käyttämään.”

 • ”Hyvää olivat käytännönläheiset esimerkit, harjoitukset ja erityisesti yhteiskoodaus (koodataan kouluttajan ohjauksessa samaan aikaan, ja samalla kouluttaja ”avaa” koodin tarkoitusta).”

 • ”Hyvin harjoituksesta toiseen etenevät esimerkkisovellukset. Hyvä hands on –meininki.”

 • ”Sisältö oli kiinnostavaa ja aika sopivaa tasoltaan ainakin sellaiselle, joka on jo vähän Reactia tehnyt. Tulin paikkaamaan aukkoja, joita minulle oli jäänyt tiedoissa ja sain ne aika hyvin paikattua. Ihan vähän saattoi olla liikaa asiaa yhdelle päivälle, mutta vain vähän.”

 • ”VirtualBoxin käyttö oli erittäin positiivista.”

Kurssin ohjelma

 
 

9.15 React

 • Create React App -työkalun käyttö ja projektin aloitus

 • Komponentin määrittely, sisäinen tila ja propsit

 • Tapahtumankäsittely

 • Komponenttien yksikkötestaus

11.30 Lounas

12.15 React Router

 • Polkujen määrittely ja URL-parametrit

 • Navigointi sovelluksen sisällä

13.00 Redux ja Flux-arkkitehtuuri

 • Actionit ja reducerit

 • Kehitystyökalut

 • Sovelluksen tilan suunnittelu

14.00 Iltapäiväkahvi

14.15 Redux ja Flux-arkkitehtuuri, jatkuu

 • HTTP-rajapinnan käyttö sovelluksessa

 • Middleware-funktioiden toteuttaminen

16.00 React Native -intro

 • Arkkitehtuuri ja toimintaperiaate

 • React-oppien soveltaminen React Nativessa

 • Kehitysympäristön pystytys ja käyttö

16.30 Päivä päättyy

 
 

Katso myös nämä

REACT + Redux -kurssi (2 PÄIVÄä)

Tällä kurssilla opit ymmärtämään React-sovellusten kehittämistä ja suunnittelua hands on -tekemisen kautta. Ensimmäisenä päivänä perehdymme React-komponenttien suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen, jotta Reactin mahdollisuudet tulevat varmasti selväksi. Toisen päivän aikana keskiössä on käyttöliittymän tilan hallinta Redux-kirjastoa käyttäen.

REACT-VALMENNUS

Aikataulupaineiden keskellä voi olla jopa mahdotonta järjestää päivän tai parin mittaista koulutusta vaikka sille olisikin tilausta. Jotta voisit hyötyä koulutuksen tuomasta avusta myös kiireessä, katso lisätiedot joustavammasta React-valmennuspalvelusta.


Kiinnostuitko kurssista?

Ota siis yhteyttä! Alla olevalla lomakkeella voit pyytää tarjousta kurssista juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kysy myös kurssin sisällön räätälöintiä tai muita lisätietoja.