Lemanse
React-kurssit, valmennus ja konsultointi
lemanse-react-training.jpg

React & Redux -kurssi

Opi toteuttamaan
React-sovelluksia

 

React & Redux -kurssi

Tällä kurssilla koodataan. Ja paljon.

Tältä kahden päivän kurssilta saat mukaasi vankan perustan seuraavaa React.js-projektiasi varten sekä huolella laaditun ja kattavan materiaalipaketin, jotta asiat eivät unohdu heti kurssin jälkeen. Opit kehittämään ja suunnittelemaan React.js-sovelluksia tekemisen kautta sekä ymmärtämään Reactin sielunelämää pintaa syvemmältä.

Kurssin aikana rakennamme React.js-sovelluksen hyödyntäen Create React App -projektityökalua, jolla onnistuu yhtä hyvin pienet demoprojektit kuin suuret tuotantosovellukset. Create React App tekee React.js-projektin aloittamisesta ja kehittämisestä helppoa ja vaivatonta; voit sanoa hyvästit turhalle konfiguroinnille ja keskittyä sataprosenttisesti tekemiseen!

Saat käyttöösi React-sovelluskehitykseen rakentamamme Linux-virtuaalikoneen, jotta omaa konetta ei tarvitse sotkea vain kurssia varten tehtävillä asennuksilla. Virtuaalikone on luonnollisesti käytössäsi myös kurssin jälkeen.

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki, joka on todellinen React-konkari sekä React-sovellusten kehittämisen että React-kouluttamisen saralla.

Kurssi on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

 
 

Päivä 1: React.js

Lähdemme liikkeelle Reactin perusteista, jotta komponenttien luonti, suunnittelu ja JSX-syntaksi tulevat tutuiksi. Tutkimme, mitä etuja deklaratiivisuudella saavutetaan sekä määrittelemme sovellukselle sivurakenteen ja navigoinnin (React Router).

Päivän päätteeksi perehdymme komponenttien yksikkötestaamiseen (Jest, Enzyme) sekä koodin uudelleenkäyttöä edistäviin käytäntöihin (higher-order component, render props).

Kurssin aikana käytämme Create React App -työkalulla luotavaa projektipohjaa, jotta pääsemme tekemiseen heti käsiksi. JavaScript-koodit kirjoitamme tuoreimmalla ECMAScript-syntaksilla, joka on osoittautunut helpoksi omaksua etenkin C-tyylisiä kieliä käyttäneille (Java, C#).

Päivä 2: Redux

Toisen päivän painotus on Redux-kirjaston käytössä. Reduxin avulla sovelluksen käsittelemä tilatieto ja eri suuntiin virtaava data saadaan kuriin.

Käymme läpi Reduxin perusteet perinpohjaisesti sekä perehdymme sovelluksen tilan suunnitteluun ja sovelluksen tilaan liittyvään problematiikkaan. Tutkimme, mitä ovat reducer-funktiot, action-objektit ja action creatorit ja kuinka niitä luodaan ja käytetään. Reduxin opettelun yhteydessä myös funktionaalisen ohjelmoinnin peruskäsitteistö tulee tutuksi.

Lisäksi perehdymme lomakkeiden tekoon ja validointiin Redux Form -kirjastolla. Redux Formilla onnistuu kaikenlaisten lomakkeiden toteuttaminen monimutkaisine validointeineen. Redux Form onkin yksi parhaista työkaluista sovelluksiin, joissa lomakkeita käytetään paljon.

Päivän aikana käytämme myös REST-rajapintaa datan lataamiseen ja päivittämiseen.


 
 

Seuraavat kurssit Tampereella ja Helsingissä

Yrityskohtaisten kurssien lisäksi React & Redux -kurssia järjestetään kaikille avoimena kurssina Tampereella ja Helsingissä seuraavasti:

Kurssin hinta on 1490 € + alv / hlö. Tampereella kurssipaikka sijaitsee ydinkeskustassa. Helsingissä kurssipaikkana toimii Corellian koulutustilat.

Ilmoittautuminen kurssille

Helsingissä pidettävät kurssit: Kurssit järjestetään yhteistyössä Corellia Helsingin kanssa. Katso tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen Corellian sivuilta.

Tampereella pidettävät kurssit: Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse ilmoittamalla osallistujat (nimi, sähköposti, puhelinnumero) sekä yrityksesi laskutustiedot osoitteeseen kurssit@lemanse.fi. Vahvistusviestissä saat tarkemmat tiedot kurssipaikasta ja kurssin aikataulusta. Kurssille ehdit ilmoittautua vielä samalla viikolla, mikäli paikkoja vain riittää!

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki. Jukka on työskennellyt Reactin parissa jo vuodesta 2013 lähtien toteuttaen useita sekä web- että mobiilisovelluksia Reactilla. Jukan vetämänä niin isommat kuin pienemmätkin koulutukset ovat aina rentoja tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit.

Twitter: https://twitter.com/tukkajukka
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jukkatupamaki/

KENELLE KURSSI ON TARKOITETTU?

React & Redux -kurssi soveltuu web-kehittäjille, arkkitehdeille ja muille koodaustaitoisille. Kurssilla pärjäämiseen tarvitset perustaidot HTML-syntaksin tuottamiseen ja JavaScript-ohjelmointikielen käyttöön. Aikaisempi kokemus JavaScript-sovelluksista ja käyttöliittymäkehityksestä (esimerkiksi Angular, AngularJS, Vue.js, Ember tai Backbone.js) on eduksi, mutta ei pakollista.

Kurssin tilaaminen yrityksellesi

Yrityskohtaiset kurssit hinnoitellaan osallistujamäärän ja sisällön räätälöintitarpeen perusteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksellesi!

Kurssi voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Kurssi voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai muussa opetuskäyttöön soveltuvassa paikassa kaikkialla Suomessa. Tilavaatimuksina on riittävän kokoinen tila ja nykyaikainen esityskalusto. Kaikki osallistujat tarvitsevat tietokoneen käyttöönsä. Ohjeet kurssilla käytettävän virtuaalikoneen asentamiseen välitetään tilauksen yhteydessä.

React & Redux -Kurssin palautteita

Kurssipalautteiden perusteella arvosanaksi on muodostunut 4.5/5. Palautteissa kehutaan lähes jokaisen toteutuskerran jälkeen käytännönläheisyyttä sekä perusteellisuutta. Tässä otteita palautteista:

 • ”Loistava koulutus. Mentiin todella paljon läpi asioita ja opittiin paljon myös muista asioista kuin pelkästä Reactista.”

 • ”Kokonaisuutena erittäin hyvä koulutus. Pisteet ajankäytöstä ja suuren määrän tiedon mahduttamisesta lyhykäiseen aikaan.”

 • ”Asiantuntevaa, selkeää ja avuliasta opetusta.”

 • ”Perusteet käytiin todella hyvin läpi.”

 • ”Hyvät esimateriaalit (valmis virtuaalikone, ei mennyt puolta päivää ihmisten ympäristöjen säätöön), hyvä luentomateriaali, sopivan ripeä tahti. Selkeästi asiantunteva kouluttaja ja hyvä rauhallinen esitystapa.”

 • ”Hyvä intro siitä miten React & Redux toimii, käytännössä ja ”pellin alla”. Esimerkit olivat juuri sopivan kokoisia, jotta ne pystyi kirjoittamaan eikä mennyt levottamaksi copy-pasteemiseksi. Esimerkit oli tälläiselle vasta-alkajalle riittävän simppeleitä ja koin, että pysyin mukana koko kurssin.”

 • ”Kouluttajan rento asenne.”

 • ”Sopivasti asiaa ja sopivassa tahdissa! Kiitos Jukka! Kurssista oli minulle paljon hyötyä.”

 • ”Käsitys Reactista & Reduxista parani kovasti.”

 • ”Opettaja oli näppärä eikä mitään demoefektejä tullut.”

 • ”Ensimmäisen päivän React-perusteet oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan hyvää ja selkeää opetusta. Jatka samaan malliin!”


Katso myös nämä

React-valmennus

Aikataulupaineiden keskellä voi olla jopa mahdotonta järjestää päivän tai parin mittaista koulutusta vaikka sille olisikin tilausta. Jotta voisit hyötyä koulutuksen tuomasta avusta myös kiireessä, katso lisätiedot joustavammasta React-valmennuspalvelusta.


Kiinnostuitko kurssista?

Ota siis yhteyttä! Alla olevalla lomakkeella voit pyytää tarjousta kurssista juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kysy myös kurssin sisällön räätälöintiä tai muita lisätietoja.