Lemanse
React-kurssit, valmennus ja konsultointi
lemanse-react-training.jpg

React & Redux -kurssi

Opi toteuttamaan
React-sovelluksia

 

React & Redux -kurssi

Tällä kurssilla koodataan. Ja paljon.

Kahden päivän kurssilla opit kehittämään ja suunnittelemaan React.js-sovelluksia hands on -tekemisen kautta sekä ymmärtämään Reactin sielunelämää pintaa syvemmältä. Kurssilta saat mukaasi vankan perustan React.js-osaamisellesi ja huolella laatimamme kattavan materiaalipaketin muistinvirkistämistä varten.

Kurssin aikana rakennamme sovelluksen, jota voit käyttää vaikkapa pohjana seuraavassa työprojektissasi. Käytämme aina työkalujen ja kirjastojen tuoreimpia versioita. Kurssia varten saat käyttöösi React-sovelluskehitykseen rakentamamme Linux-virtuaalikoneen, jotta omaa konetta ei tarvitse sotkea vain kurssia varten tehtävillä asennuksilla.

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki, joka on varsinainen React-konkari sekä React-sovellusten kehittämisen että React-kouluttamisen saralla.

Kurssi on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

 
 

Päivä 1: React.js

Lähdemme liikkeelle Reactin perusteista, jotta komponenttien luonti ja suunnittelu tulevat tutuiksi. Opimme, mitä etuja deklaratiivisuus tuo sovellukseen ja etenemme aina komponenttien testaamiseen asti. Kurssin aikana käytämme Create React App -työkalulla luotavaa projektipohjaa, jotta pääsemme tekemiseen heti käsiksi. JavaScript-koodit kirjoitamme tuoreella ECMAScript 6 (2015) -syntaksilla, joka on osoittautunut helpoksi omaksua etenkin C-tyylisiä kieliä käyttäneille (esim. Java, C#).

 • React-komponenttien ja JSX-syntaksin käyttö sovelluksessa

 • Komponenttien suunnittelu

 • Käytännöt koodin jakamiseen: higher-order component (HOC), render prop

 • Komponenttien yksikkötestaus

 • React Router: sivurakenne, URL-osoitteet ja navigointi sovelluksessa

Päivä 2: Redux

Toisen päivän ohjelmassa painotus on Redux-kirjaston käytössä. Koska web-sovellusten käyttöliittymät ovat monimutkaisia kapistuksia, oikeiden työkalujen hallitseminen on entistä tärkeämpää. Redux on Flux-arkkitehtuuria mukaileva JavaScript-kirjasto, jonka avulla sovelluksen tila saadaan kuriin. Käsittelemme Reduxin perusteet perinpohjaisesti sekä perehdymme sovelluksen tilan suunnitteluun.

 • Redux-perusteet: reducerit, actionit ja middleware

 • Reduxin tilan suunnittelu ja testaus

 • HTTP/REST-rajapinnan käyttö Reduxilla

 • Lomakkeiden toteuttaminen ja tiedon validointi

 
 

Seuraavat kurssit Tampereella

Yrityskohtaisten kurssien lisäksi React & Redux -kurssia järjestetään kaikille avoimena kurssina Tampereella:

 • 10.-11.1.2019 Tampere (suomeksi)

 • 5.–6.2.2019 Tampere (suomeksi)

Kurssin hinta on 1450 € + alv / hlö sisältäen tarjoilut molempina päivinä (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi). Kurssipaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki. Jukka on työskennellyt Reactin parissa jo vuodesta 2013 lähtien toteuttaen useita sekä web- että mobiilisovelluksia Reactilla. Jukan vetämänä niin isommat kuin pienemmätkin koulutukset ovat aina rentoja tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit.

Twitter: https://twitter.com/tukkajukka
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jukkatupamaki/

KENELLE KURSSI ON TARKOITETTU?

React & Redux -kurssi soveltuu web-kehittäjille, arkkitehdeille ja muille koodaustaitoisille. Kurssilla pärjäämiseen tarvitset perustaidot HTML-syntaksin tuottamiseen ja JavaScript-ohjelmointikielen käyttöön. Aikaisempi kokemus JavaScript-sovelluksista ja käyttöliittymäkehityksestä (esimerkiksi Angular 2+, AngularJS 1.x, Vue.js, Ember tai Backbone.js) on eduksi, mutta ei pakollista.

Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse ilmoittamalla osallistujat (nimi, sähköposti, puhelinnumero) sekä yrityksesi laskutustiedot osoitteeseen kurssit@lemanse.fi. Vahvistusviestissä saat tarkemmat tiedot kurssipaikasta ja kurssin aikataulusta. Kurssille ehdit ilmoittautua vielä samalla viikolla, mikäli paikkoja vain riittää!

Kurssin tilaaminen yrityksellesi

Yrityskohtaiset kurssit hinnoitellaan osallistujamäärän ja sisällön räätälöintitarpeen perusteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksellesi!

Kurssi voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Kurssi voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai muussa opetuskäyttöön soveltuvassa paikassa kaikkialla Suomessa. Tilavaatimuksina on riittävän kokoinen tila ja nykyaikainen esityskalusto. Kaikki osallistujat tarvitsevat tietokoneen käyttöönsä. Ohjeet kurssilla käytettävän virtuaalikoneen asentamiseen välitetään tilauksen yhteydessä.

React & Redux -Kurssin palautteita

Kurssipalautteiden perusteella arvosanaksi on muodostunut 4.5/5. Palautteissa kehutaan lähes jokaisen toteutuskerran jälkeen käytännönläheisyyttä sekä perusteellisuutta. Tässä otteita palautteista:

 • ”Loistava koulutus. Mentiin todella paljon läpi asioita ja opittiin paljon myös muista asioista kuin pelkästä Reactista.”

 • ”Kokonaisuutena erittäin hyvä koulutus. Pisteet ajankäytöstä ja suuren määrän tiedon mahduttamisesta lyhykäiseen aikaan.”

 • ”Asiantuntevaa, selkeää ja avuliasta opetusta.”

 • ”Perusteet käytiin todella hyvin läpi.”

 • ”Hyvät esimateriaalit (valmis virtuaalikone, ei mennyt puolta päivää ihmisten ympäristöjen säätöön), hyvä luentomateriaali, sopivan ripeä tahti. Selkeästi asiantunteva kouluttaja ja hyvä rauhallinen esitystapa.”

 • ”Hyvä intro siitä miten React & Redux toimii, käytännössä ja ”pellin alla”. Esimerkit olivat juuri sopivan kokoisia, jotta ne pystyi kirjoittamaan eikä mennyt levottamaksi copy-pasteemiseksi. Esimerkit oli tälläiselle vasta-alkajalle riittävän simppeleitä ja koin, että pysyin mukana koko kurssin.”

 • ”Kouluttajan rento asenne.”

 • ”Sopivasti asiaa ja sopivassa tahdissa! Kiitos Jukka! Kurssista oli minulle paljon hyötyä.”

 • ”Käsitys Reactista & Reduxista parani kovasti.”

 • ”Opettaja oli näppärä eikä mitään demoefektejä tullut.”

 • ”Ensimmäisen päivän React-perusteet oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan hyvää ja selkeää opetusta. Jatka samaan malliin!”


Katso myös nämä

React-pikakurssi (1 päivä)

Nopeatempoisella kurssilla Reactin perusteet otetaan haltuun harjoitusten ja luentojen avulla. Kurssin opeilla vältät turhat sudenkuopat ja pääset projektissasi heti alkuun. Kurssi soveltuu pituutensa vuoksi aikaisemmin frontend-kehitystä tehneille.

React-valmennus

Aikataulupaineiden keskellä voi olla jopa mahdotonta järjestää päivän tai parin mittaista koulutusta vaikka sille olisikin tilausta. Jotta voisit hyötyä koulutuksen tuomasta avusta myös kiireessä, katso lisätiedot joustavammasta React-valmennuspalvelusta.


Kiinnostuitko kurssista?

Ota siis yhteyttä! Alla olevalla lomakkeella voit pyytää tarjousta kurssista juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kysy myös kurssin sisällön räätälöintiä tai muita lisätietoja.