Lemanse
React-kurssit, valmennus ja konsultointi
lemanse-react-training.jpg

React-valmennus

Nopeuta projektisi etenemistä

Suunnittelu

Aloittamassa uutta projektia? Sovellus on melkein valmis, mutta yhtäkkiä onkin seinä vastassa? Tarvitsetko apua ongelmanratkaisuun?

Sovelluksen suunnittelu yhdessä kokeneen kouluttajan kanssa auttaa sekä tiimiä että projektia eteenpäin. Vapaamuotoisemmassa tilaisuudessa ratkotaan juuri sinun projektisi ongelmia siten, että jatkossa kehittäjät selviävät vastaavasta itsenäisesti aikaisemmasta oppineena.


Sparraus

Tuntuuko React liian monimutkaiselta? Ärsyttääkö vaihtoehtojen paljous? Uudet JavaScript-kirjastot ahdistavat? Etkö ole varma onko oma ratkaisu "juuri se oikea"?

Selviytyminen nykypäivän kehittäjämaailmassa perustuu pitkälti omiin projekteihin sopivien työkalujen hallitsemiseen ja riittävään asiantuntemukseen. Aina ei kuitenkaan kaikki aukene ensimmäisellä eikä toisella yrittämällä. Sparrauksessa ideana on, että perehdymme yhdessä syvemmin johonkin tiettyyn asiaan vaikkapa tekniseen yksityiskohtaan, menetelmään tai uuteen kirjastoon.


Katselmointi

React-koodikatselmoinnin avulla pääset kärryille siitä, kuinka hyvin React-projektillasi menee.

Katselmoinnissa arvioimme React-sovellustasi eri näkökulmista mahdolliset jatkokehityssuunnat huomioiden. Hedelmällisin keskustelu syntyy purkutilaisuudessa, jossa käymme löydökset läpi. Katselmointi on erinomainen työkalu suurten muutosten edessä, jotta jatkokehitys olisi mahdollisimman sujuvaa.

 
 

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta valmennuspalveluista yrityksesi tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!